Kedves Szülők!

Intézményünk a 2013. évi szervezeti átalakítás után úgy kezdte meg működését, ahogyan azt a gyermekek életkora és létszáma igényelte. (4. csoport kialakítása) Az új formában mini-, kis-, középső- és nagycsoportot indítottunk. A cél az volt, hogy minél derűsebb, biztonságot nyújtó óvodai légkört és körülményt tudjunk a gyermekeknek biztosítani. Arra törekedtünk, hogy ezzel a csoportszervezési móddal a gyerekek óvodai életük során ugyanabba a csoportba kerüljenek, életükben állandóságot teremtve. A gyermekek mindenek-feletti érdekét figyelembe véve végezzük pedagógiai munkánkat.

A következő években a hangsúlyt szervezetünk további fejlesztésére kívánjuk helyezni. Célunk az, hogy minden kollégánk tudása legjavát adja intézményi célkitűzéseink és feladataink minél eredményesebb eléréséhez.

A szülők aktív és támogató jelenlétére továbbra is számítunk a saját gyermekeik, és a csoportközösségek együttnevelésének érdekében.

Kérem, aktív támogatásukkal segítsék munkánkat. Problémáikkal, ötleteikkel bátran keressék pedagógusainkat és az intézmény vezetését. Ezt megtehetik személyesen, illetve a kapcsolat oldalon található elérhetőségeken is. Azonban arra szeretném kérni a Kedves Szülőket, hogy lehetőleg a megadott telefonszámokat az intézmény nyitva tartása alatt hívják. Természetesen azonnali megoldást igénylő probléma esetén bármikor kereshetnek bennünket.

Kívánom, hogy családias környezetünkben és hangulatban minden résztvevő – gyermek – pedagógus – nevelő munkát segítő – szülő – tudása és képessége szerint erősítse óvodánk eredményeit és hírnevét.

Rokalyné Csizmadia Margit
intézményvezető